Restaurant of café gesloten wegens Coronavirus maatregelen? Bezorg maaltijden!

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Het zijn onzekere tijden voor ondernemers in de horeca branche. Vooral nu besloten is horeca te sluiten om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, gaan horecaondernemers onzekere tijden tegemoet. Met dit artikel willen wij een aantal tips geven hoe je toch nog via het internet omzet kan genereren!

Start met bezorgen van maaltijden en/of drankjes via een webshop

Wil je efficiënt omgaan met het bezorgen en/of afhalen van je maaltijden en/of drankjes? Dan is het verstandig om een eigen webshop op te zetten. Zo kan je omzet blijven draaien zonder hoge provisies in te hoeven leveren bij bezorgdiensten.

Met een WooCommerce webshop van WPinaday kan je eenvoudig bezorgmethodes beperken tot postcodegebieden en afhalen instellen. Daarnaast hebben wij momenteel een template gemaakt waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat je binnen enkele dagen live bent met je webshop.

Natuurlijk is het incasseren van de opbrengsten ook belangrijk, daarom maken wij gebruik van iDeal via Mollie. Zo weet je zeker dat je snel je geld hebt en je bedrijf draaiend kan houden.

Hier moet je rekening mee houden als je een horeca webshop opzet

Natuurlijk gelden er ook spelregels voor online bestellen. Als je nog niet bekend bent met ecommerce, heb je hier waarschijnlijk nog niet over nagedacht. Daarom zetten wij het nog even op een rijtje voor je:

  • Voeg leeftijdsverificatie toe voordat alcoholhoudende dranken getoond worden en controleer legitimatie aan de deur.
  • Voeg een privacy verklaring toe waarin je vertelt hoe je om gaat met de gegevens van je klanten. Dit kan met deze generator!
  • Kader je bezorggebied goed af en voeg tijdvakken toe om teleurstelling en klachten te voorkomen.

Een horeca webshop in WooCommerce laten maken door WPinaday

Heb je zelf geen verstand van websites maken? Geen probleem. Wij van WPinaday kunnen binnen enkele dagen na het aanleveren van alle benodigdheden een complete horeca webshop voor je opleveren. Gedurende het proces houden we contact met je om eventuele struikelblokken direct te tackelen.

Omdat ook wij begrijpen dat de horeca door moet om de financiële gevolgen te beperken, bieden wij tijdelijk horeca webshops aan voor een extra scherp tarief.

Wil je een webshop laten maken voor jouw horeca gelegenheid? Laat het ons weten, we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Lees verder

Website tips

WordPress en SEO: Een perfecte match

Als je ook maar even door een online marketing website heen scrolt zie je het tig keer voorbij komen: Goede zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk.

WPinaday®
Spaarne 55-III
2011 CE
Haarlem

WPinaday kantoor

Afspraak maken

Je bent van harte welkom!

Website laten maken

Offerte aanvragen

Brief ons voor een offerte.

We bespreken graag je plannen!