WordPress hosting en onderhoud

Een nieuwe generatie websites

WordPress hosting en onderhoud is een van de diensten van WPinaday waarbij wij ervoor zorgen dat websites van onze klanten altijd bereikbaar zijn.

De websites die wij maken kunnen optimaal gehost worden op onze servers. Ook verzorgen wij domeinregistraties en zorgen wij voor een goede e-mailomgeving.

Speciaal voor WordPress hebben wij de hosting optimaal ingericht. De laadsnelheid van de pagina is daardoor optimaal. Updates van WordPress en Plug-ins voeren wij achter de schermen uit, zodat u geen omkijken heeft naar het technische aspect.

Maandelijks kan aanspraak worden gemaakt op één uur wijzigingen. Denk aan foto’s, teksten of een extra pagina vormgeven binnen de website, dit valt onder het maandelijks uurtje onderhoud. Laat ons daarom weten wanneer wij kunnen verder bouwen aan uw project. Een website staat immers nooit stil, wij geloven in vooruitgang!

Wij denken graag met uw bedrijf mee en willen dat onze klanten succes halen uit hun website. Daarom bieden wij deze dienst voordelig en exclusief voor onze klanten aan.

De kosten voor standaard WordPress hosting & onderhoud bedragen maandelijks €25,-.
Voor WordPress WooCommerce webshops bedragen de kosten €50,- per maand. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW