WooCommerce webshop laten maken

Een nieuwe generatie websites

WooCommerce webshop laten maken? Wij maken WooCommerce webshops die uw eCommerce doelstellingen helpen behalen!

Informatie / Modules / Aanvragen

Informatie over WooCommerce Webshops

Een nieuwe generatie websites

WooCommerce is een WordPress webshop / eCommerce plugin. De plugin kan naadloos toegevoegd worden aan uw nieuwe generatie website. Het is de meest favoriete en beste oplossing om een webshop op te bouwen. Naast de gebruiksvriendelijke interface, voor zowel u als webshop eigenaar en uw klanten, is een WooCommerce webshop ook uit te breiden met honderden andere modules. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met een team van WordPress experts maken wij WooCommerce webshops in WordPress. Deze websites zijn toegespitst op uw online doelstellingen en zijn in combinatie met ons hosting en onderhoudspakket altijd klaar voor de toekomst.

Website laten maken Haarlem
WooCommerce webshop laten maken

WordPress en WooCommerce webshop modules

Een nieuwe generatie websites

WordPress en WooCommerce hebben een groot aantal extensies en plugins, veelal gratis en open-source. Daarnaast zijn er duizenden betaalde add-ons voor scherpe prijzen. De plugins zijn onder andere aanmeldformulieren voor uw nieuwsbrief, SEO (zoekmachine vindbaarheid optimaliseren), invoeren van de BTW en verzendkosten. Een WooCommerce webshop regelt ook al uw betalingen en het factureren. Een webshop hebben is nog nooit zo makkelijk geweest!

Onze service

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Telefonische kennismaking
  • Altijd één revisie ronde
  • Zorgeloos online