WooCommerce webshops

Breng jouw webshop naar een professioneel niveau met een WooCommerce webshop gemaakt door WPinaday. Onze WooCommerce specialisten en developers weten jouw wensen te vertalen naar een converterende webwinkel.

WooCommerce logo

Het meest flexibele eCommerce platform

Maak je doelstellingen waar met een WooCommerce webshop.

Sta jij op het punt om te beginnen met een webshop of ben je al jaren actief op het internet? Met een WooCommerce webshop gebouwd door WPinaday heb je alle ingrediënten in huis om je online doelstellingen waar te maken. Met duizenden mogelijke integraties, de vrijheid om alles aan te passen, inzicht in statistieken en door een groot aanbod aan extensies ben je vrij om je webshop eenvoudig op te schalen.

Ons totaalpakket

Jouw one-stop-shop voor al je (online) marketing benodigdheden.

Door ons te focussen op jouw online ambities, houd jij tijd over voor het opbouwen van je bedrijf. Wij maken WooCommerce webshops op maat en kunnen duizenden modules voor je implementeren. Zo kun je de back-office van je webshop zoveel mogelijk automatiseren. Denk hierbij aan een WooCommerce boekhoudkoppeling of het automatisch genereren van verzendlabels met MyParcel.

Nadat je webshop is gemaakt en live staat, bieden wij aanvullende online marketing diensten aan, zodat jouw merk daadwerkelijk bekendheid gaat genereren onder je doelgroep. Denk hierbij aan diensten als zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads en Google Shopping, maar ook aan Facebook remarketing advertenties en het verzenden van een fraai opgemaakte nieuwsbrief!

En dat is nog niet alles...

Rapportage

Krijg inzicht in de best presterende producten of categorieën. Zie hoeveel je kwijt bent aan verzending en de te betalen belastingen. Allemaal vanuit één dashboard.

In je broekzak

Mis nooit meer een order met de WooCommerce App voor je iPhone of Android toestel. Beheer eenvoudig bestellingen of voeg nieuwe producten toe vanaf je smartphone. Handig!

Downloads

Verkoop je digitale producten? Dan is de downloads functie van WooCommerce onmisbaar. Je downloads zijn automatisch beschikbaar voor de klant zodra de betaling is gelukt.

Dropshipping

Geen eigen voorraad, maar direct verkopen vanuit de groothandel? Wij kunnen koppelingen realiseren tussen jouw webshop en de groothandel voor maximale automatisering.
“De mensen van WPinaday weten wat ze doen, hebben de juiste connecties, staan voor je klaar en denken met je mee. Top, 5 sterren.”
5/5

Sven van Dam, Festicap

“Het contact was heel leuk en gemakkelijk. Ze zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Zelfs de lastigste wensen weten zij te realiseren!”
5/5

Sophia Heeres

Wij staan in de startblokken.

Jij ook? Top! Maak dan hieronder een afspraak of vraag een offerte aan. Tot snel!

Maak een afspraak

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak brengen we je wensen en online doelstellingen in kaart. Dit kan bij ons op kantoor, of bij jou op locatie!

Stuur ons een briefing

Heb je al specifieke plannen en heb je alles helder in beeld? Stuur ons dan je briefing! We reageren binnen 24 uur en/of we maken een afspraak voor meer informatie.

WooCommerce webshop laten maken

Wil je een webshop beginnen of heb je al een webshop, maar ben je toe aan de volgende stap? Maak dan kennis met WooCommerce. WooCommerce is één van de meest populaire oplossingen op het gebied van eCommerce en is gebaseerd op WordPress.

WPinaday heeft veel ervaring met het bouwen van converterende WooCommerce webshops en heeft met een aantal projecten ook de WooCommerce showcase gehaald.