WooCommerce webshop laten maken

Breng jouw webshop naar een professioneel niveau met een WooCommerce webshop gemaakt door WPinaday. Onze WooCommerce specialisten en developers weten jouw wensen te vertalen naar een converterende webwinkel.
WordPress website laten maken
WooCommerce logo

Het meest flexibele eCommerce platform

Maak je doelstellingen waar met een WooCommerce webshop.

Sta jij op het punt om te beginnen met een webshop of ben je al jaren actief op het internet? Met een WooCommerce webshop gebouwd door WPinaday heb je alle ingrediënten in huis om je online doelstellingen waar te maken. Met duizenden mogelijke integraties, de vrijheid om alles aan te passen, inzicht in statistieken en door een groot aanbod aan extensies ben je vrij om je webshop eenvoudig op te schalen.

Ons totaalpakket

Jouw one-stop-shop voor al je (online) marketing benodigdheden.

Door ons te focussen op jouw online ambities, houd jij tijd over voor het opbouwen van je bedrijf. Wij maken WooCommerce webshops op maat en kunnen duizenden modules voor je implementeren. Zo kun je de back-office van je webshop zoveel mogelijk automatiseren. Denk hierbij aan een WooCommerce boekhoudkoppeling of het automatisch genereren van verzendlabels met MyParcel.

Nadat je webshop is gemaakt en live staat, bieden wij aanvullende online marketing diensten aan, zodat jouw merk daadwerkelijk bekendheid gaat genereren onder je doelgroep. Denk hierbij aan diensten als zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads en Google Shopping, maar ook aan Facebook remarketing advertenties en het verzenden van een fraai opgemaakte nieuwsbrief!

En dat is nog niet alles...

Betalingen via Mollie of Stripe

Maak gebruik van iDeal, Credit Card en nog veel meer betaalmethodes via Mollie of Stripe.

Verkoop abonnementen

Genereer recurring revenue met WooCommerce subscriptions. Wij integreren deze plugin volledig en zorgen ervoor dat het werkt met Mollie of Stripe.

Groothandel

Verkoop alleen aan zakelijke klanten en verberg prijzen en voorraad voor niet-klanten. Stel product feeds beschikbaar en importeer producten in bulk.

Koppel met Exact

Koppel je backoffice met Exact Online of Exact Globe via onze partner Dealer4dealer en automatiseer je back-office.

Rapportage

Krijg inzicht in de best presterende producten of categorieën. Zie hoeveel je kwijt bent aan verzending en de te betalen belastingen. Allemaal vanuit één dashboard.

In je broekzak

Mis nooit meer een order met de WooCommerce App voor je iPhone of Android toestel. Beheer eenvoudig bestellingen of voeg nieuwe producten toe vanaf je smartphone. Handig!

Downloads

Verkoop je digitale producten? Dan is de downloads functie van WooCommerce onmisbaar. Je downloads zijn automatisch beschikbaar voor de klant zodra de betaling is gelukt.

Dropshipping

Geen eigen voorraad, maar direct verkopen vanuit de groothandel? Wij kunnen koppelingen realiseren tussen jouw webshop en de groothandel voor maximale automatisering.
“Goede service, aardige mensen die mijn wensen perfect hebben verwerkt in mijn website. Heel erg aan te raden.”
5/5
Camilla Alfieri
“Het contact was heel leuk en gemakkelijk. Ze zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Zelfs de lastigste wensen weten zij te realiseren!”
5/5

Sophia Heeres

Aan de slag
met jouw ambities.

Wij komen er graag achter wat jouw online ambities zijn tijdens een kennismakingsgesprek. Vanuit daar maken we een plan voor jouw online succes!

Als je al meer informatie zoals bijvoorbeeld een briefing hebt, dan kan je dit hier aangeven. Anders kan je het formulier direct verzenden!