WordPress beveiliging

Zorg ervoor dat je website beschermd is (en blijft) tegen malware, hackers en spam.

WordPress

WordPress veiligheidsrisico's

Zorg voor een waterdichte omgeving

WordPress wordt door miljoenen mensen gebruikt en telt oneindig veel plugins en add-ons. Dit kan voor de beveiliging van je website een risico zijn, als je het niet goed beschermd. Ontvang jij veel spam-emails uit je contactformulieren? Of heb je last van duizenden spam-registraties tussen de gebruikersaccounts? Dan is het tijd om actie te ondernemen!

Keiharde beveiliging voor jouw website

Wij maken gebruik van speciale software die ervoor zorgt dat je website geen ongewenst bezoek krijgt. Zo kunnen wij malware detecteren, spammers blokkeren en hackers buiten de deur houden.

Daarnaast zorgen wij voor onze hosting en onderhoud klanten er ook voor dat veiligheidsupdates uitgevoerd worden.

Ben je al gehackt? Of zit er al malware op je website? Dan kunnen wij je uiteraard ook helpen. Wij halen malafide code uit je website en herstellen je site naar de originele staat. Daarna voeren wij extra maatregelen door om ervoor te zorgen dat je niet opnieuw kwetsbaar bent.

Maak een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

“Een betrokken en professioneel team dat met hun kennis en ervaring samen met de klant een product levert waar je trots op mag zijn.”
5/5

Friso Westenbroek, Freeze Photo

“Mijn website is in één woord: geweldig! Gebruiksvriendelijk, modern en overzichtelijk. De samenwerking was ontzettend fijn. ”
5/5

Ancheny Algoe, Studio iLASH

Wij staan in de startblokken.

Jij ook? Top! Maak dan hieronder een afspraak of vraag een offerte aan. Tot snel!

Maak een afspraak

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak brengen we je wensen en online doelstellingen in kaart. Dit kan bij ons op kantoor, of bij jou op locatie!

Stuur ons een briefing

Heb je al specifieke plannen en heb je alles helder in beeld? Stuur ons dan je briefing! We reageren binnen 24 uur en/of we maken een afspraak voor meer informatie.

WPinaday®
Spaarne 55-III
2011 CE
Haarlem

WPinaday kantoor

Afspraak maken

Je bent van harte welkom!

Website laten maken

Offerte aanvragen

Brief ons voor een offerte.

We bespreken graag je plannen!