WordPress consultancy

Helder en eerlijk advies over WordPress binnen jouw organisatie. Of het nou gaat om de paginastructuur, optimalisatie of development.

Helder en eerlijk WordPress advies

Wil je je paginastructuur verbeteren, je WordPress website optimaliseren of loop je vast in de development fase? Dan ben je niet de enige. Veel bedrijven die zelf aan de slag gaan met WordPress onderschatten de omvang en lopen daardoor vast.

Of misschien heb je nog helemaal geen WordPress, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het systeem en wil je weten of WordPress als CMS geschikt is voor jouw bedrijf of organisatie. Je gaat zelf op onderzoek uit, maar ziet door de bomen het bos niet meer.

Gelukkig bieden wij WordPress consultancy aan, waarbij wij voor jou op onderzoek gaan en je helder en eerlijk advies geven. Of het nou gaat om een paginastructuur, (SEO) optimalisatie, WordPress hosting of development. Met onze ervaring kunnen wij je altijd van advies voorzien!

Pagina structuur

Wij brengen de content van je website in kaart en zetten een duidelijke structuur neer.

API koppelingen

Wij onderzoeken of het mogelijk is om je huidige systemen naadloos te integreren met WordPress.

(SEO) Optimalisatie

Wij nemen je website onder de loep en zoeken naar verbeterpunten.

Developement

Wij onderzoeken waar je vast loopt en gaan samen met jou op zoek naar een gepaste oplossing.
“Een betrokken en professioneel team dat met hun kennis en ervaring samen met de klant een product levert waar je trots op mag zijn.”
5/5

Friso Westenbroek, Freeze Photo

“Mijn website is in één woord: geweldig! Gebruiksvriendelijk, modern en overzichtelijk. De samenwerking was ontzettend fijn. ”
5/5

Ancheny Algoe, Studio iLASH

Wij staan in de startblokken.

Jij ook? Top! Maak dan hieronder een afspraak of vraag een offerte aan. Tot snel!

Maak een afspraak

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak brengen we je wensen en online doelstellingen in kaart. Dit kan bij ons op kantoor, of bij jou op locatie!

Stuur ons een briefing

Heb je al specifieke plannen en heb je alles helder in beeld? Stuur ons dan je briefing! We reageren binnen 24 uur en/of we maken een afspraak voor meer informatie.

WPinaday®
Spaarne 55-III
2011 CE
Haarlem

WPinaday kantoor

Afspraak maken

Je bent van harte welkom!

Website laten maken

Offerte aanvragen

Brief ons voor een offerte.

We bespreken graag je plannen!