WordPress support on-demand

Bespaar kosten door WordPress support on-demand in te zetten voor jouw bedrijf.

Dit is WordPress support on-demand

Beheert jouw organisatie zelf een WordPress website, maar heb je niet alle expertise in huis om alle werkzaamheden uit te voeren? Dan is WordPress support on-demand een perfecte oplossing.

Voor een vast aantal uren per maand huur jij onze WordPress specialisten in. Wij hebben jarenlange ervaring met WordPress en helpen je met het verder uitbouwen van je website en het onderhouden hiervan. 

We spreken een vast aantal uren af per maand wat wij reserveren voor de werkzaamheden. Daarnaast werken wij standaard vanaf ons kantoor in Haarlem, dus scheelt het een werkplek op locatie. Uiteraard is overleg op locatie mogelijk en kan het ook zo zijn dat we af en toe een dagdeel op locatie besteden.

De door ons uitgevoerde werkzaamheden worden duidelijk gerapporteerd en bij vragen kan je altijd gebruik maken van onze telefonische helpdesk. Wel zo handig!

Laat je ontzorgen

“Een betrokken en professioneel team dat met hun kennis en ervaring samen met de klant een product levert waar je trots op mag zijn.”
5/5

Friso Westenbroek, Freeze Photo

“Mijn website is in één woord: geweldig! Gebruiksvriendelijk, modern en overzichtelijk. De samenwerking was ontzettend fijn. ”
5/5

Ancheny Algoe, Studio iLASH

Wij staan in de startblokken.

Jij ook? Top! Maak dan hieronder een afspraak of vraag een offerte aan. Tot snel!

Maak een afspraak

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak brengen we je wensen en online doelstellingen in kaart. Dit kan bij ons op kantoor, of bij jou op locatie!

Stuur ons een briefing

Heb je al specifieke plannen en heb je alles helder in beeld? Stuur ons dan je briefing! We reageren binnen 24 uur en/of we maken een afspraak voor meer informatie.

WPinaday®
Spaarne 55-III
2011 CE
Haarlem

WPinaday kantoor

Afspraak maken

Je bent van harte welkom!

Website laten maken

Offerte aanvragen

Brief ons voor een offerte.

We bespreken graag je plannen!