WordPress website laten maken

Breng flexibiliteit en schaalbaarheid in jouw organisatie met een WordPress website van WPinaday. Alle websites die wij maken zijn op maat, mobiel-vriendelijk en voldoen aan de laatste webstandaarden. Daarnaast focussen wij ons op je (online) doelstellingen om ervoor te zorgen dat je website goed converteert.

WordPress website laten maken
Independent Films
TU Delft
Haarlem Culinair
Back On Earth
FarMedvisie
Bubbles & Bites
VochtPro

WordPress: 'S-werelds grootste CMS

Maak je doelstellingen waar met een WordPress website

Wil je een WordPress website laten maken? Tegenwoordig is het ontzettend belangrijk om een actuele website te hebben voor je bedrijf, maar het is nog belangrijker om een website te hebben die perfect aansluit op wat jij aanbiedt. Onze WordPress experts hebben ruime ervaring in het maken van WordPress websites!

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS en heeft veel voordelen. Het systeem is gratis te gebruiken (open source) en heeft duizenden plugins die je website kunnen uitbreiden. Denk hierbij aan slimme tools voor betere zoekmachine vindbaarheid, eCommerce of het afschermen van bepaalde gedeeltes van je website. De mogelijkheden zijn écht eindeloos!

Ons totaalpakket

WordPress is een krachtig content management systeem (CMS) voor je website. Het marktaandeel van het WordPress CMS is gigantisch. Namelijk 61% van alle websites draait op WordPress. De voordelen van WordPress zijn de gebruiksvriendelijkheid en de oneindige mogelijkheden.

Elke WordPress website die door WPinaday gemaakt wordt is mobiel-vriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines en sluit volledig aan op jouw bedrijf. We maken altijd kennis met jou als klant en wij verdiepen ons in jouw bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat je website altijd aansluit op jouw onderneming en doelgroep.

Wanneer je website af is, begint het echte werk eigenlijk pas. De website moet namelijk doelen gaan behalen. Met een proactieve instelling kijken wij naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast vinden wij het prettig om regelmatig contact te hebben over de resultaten en mogelijke nieuwe wensen. Zo blijft je website bij de tijd!

En dat is nog niet alles...

Conversie optimalisatie

Wij behalen jouw online doelstellingen door de website te optimaliseren voor conversies.

API koppelingen

Wij koppelen je website aan jouw CRM of andere API's zodat je jouw werkprocessen kunt automatiseren.

Slimme analyses

Wij meten de conversies en het verkeer binnen je website en geven advies over het behalen van meer conversies of traffic.

Zorgeloos online

Wij hosten en onderhouden je website op ons Managed Hosting platform. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over updates.

Op maat in jouw huisstijl

Elke website is maatwerk en wordt ingericht op basis van jouw huisstijl.

Support on-demand

Een website staat nooit stil. Daarom bieden wij de mogelijkheid om maandelijks aan je website verder te werken.

Maatwerk plugins

Custom functionaliteiten nodig? Geen probleem. Wij bouwen ook maatwerk plugins!

Lokale SEO

Meer klanten nodig uit de regio? We optimaliseren je website graag voor lokale vindbaarheid!
“Een betrokken en professioneel team dat met hun kennis en ervaring samen met de klant een product levert waar je trots op mag zijn.”
5/5

Friso Westenbroek, Freeze Photo

“Mijn website is in één woord: geweldig! Gebruiksvriendelijk, modern en overzichtelijk. De samenwerking was ontzettend fijn. ”
5/5

Ancheny Algoe, Studio iLASH

Laat je overtuigen door ons werk.

Aan de slag
met jouw ambities.

Wij komen er graag achter wat jouw online ambities zijn tijdens een kennismakingsgesprek. Vanuit daar maken we een plan voor jouw online succes!

Als je al meer informatie zoals bijvoorbeeld een briefing hebt, dan kan je dit hier aangeven. Anders kan je het formulier direct verzenden!

WordPress website laten maken

Een professionele WordPress website laten maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! WPinaday is gespecialiseerd in het maken van professionele WordPress websites op maat.

Elke website wordt door onze specialisten en developers op maat gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever. Wij denken hierbij mee over hoe we het beste jouw doelgroep kunnen aanspreken en het meeste uit de website kunnen halen. Daarom is ieder proces ook uniek en werken wij niet vanuit overeenkomende “templates”.

Het proces begint vaak met een afspraak bij ons op kantoor of op locatie. We inventariseren de wensen en online doelstellingen. Zodra deze in kaart zijn gebracht kijken we er met het team naar en kunnen wij een voorstel uitbrengen.

Zodra er een ‘Go’ is gegeven op het voorstel beginnen onze specialisten met het verzamelen van je website content. We maken een eerste opzet waarin de basis goed neer wordt gezet en presenteren de website vervolgens tijdens een feedback gesprek. We voeren de feedback punten door en maken de website gereed voor lancering.

Na een dubbelcheck staat hij dan eindelijk live: je nieuwe WordPress website.

WordPress bureau Haarlem

Met een team van 8 developers en specialisten werken wij dagelijks als WordPress bureau in Haarlem aan de online succes van onze klanten. 

Van complexe maatwerk oplossingen als een marketplace voor trucks tot het maken van een campagnesite of bedrijfswebsite: niets is onze WordPress specialisten te gek. Met een gedeelde passie voor gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, techniek en design probeert het team altijd te innoveren.

Daarnaast hosten en onderhouden wij ook honderden WordPress websites voor onze opdrachtgevers en zorgen wij ervoor dat deze altijd soepel blijven werken, maken regelmatig back-ups en staan elke werkdag klaar om onze klanten waar nodig te ondersteunen.

Ons kantoor is gevestigd aan het Spaarne in de oude binnenstad van Haarlem. Parkeren is mogelijk voor de deur, of in parkeergarage de Appelaar. Bezoek is alleen op afspraak. We horen graag van je!

 

WordPress specialisten

Wij werken met een team van WordPress specialisten die jarenlang ervaring hebben. Dit zorgt ervoor dat geen wens te gek is. Als het nog niet bestaat, dan kunnen wij het voor je maken. 

Daarnaast hebben wij ruime ervaring met koppelingen, vele plugins en overige integraties. Denk hierbij aan het koppelen van API’s of het uitbouwen van complexe websites.

WordPress hosting

Zodra je WordPress website af is, moet deze gehost worden. Wij bieden managed WordPress hosting en onderhoud aan zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken om je website en je kan focussen op je eigen onderneming. 

Voor elke website die wij hosten planten wij daarnaast jaarlijks een boom in Nederland en Oeganda.

Ontwerp uitbouwen naar WordPress

Heb je een ontwerp gemaakt in Photoshop, Sketch, Figma of Adobe XD? Dan kunnen wij dit ontwerp omzetten naar een werkende WordPress website. Dit kunnen wij ook white-label doen voor bureau’s.