WordPress websites

Breng flexibiliteit en schaalbaarheid in jouw organisatie met een WordPress website van WPinaday.

WordPress: 'S-werelds grootste CMS

Maak je doelstellingen waar met een WordPress website

Wil je een WordPress website laten maken? Tegenwoordig is het ontzettend belangrijk om een actuele website te hebben voor je bedrijf, maar het is nog belangrijker om een website te hebben die perfect aansluit op wat jij aanbiedt. Onze web-experts hebben ruime ervaring in het maken van WordPress websites!

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS en heeft veel voordelen. Het systeem is gratis te gebruiken (open source) en heeft duizenden plugins die je website kunnen uitbreiden. Denk hierbij aan slimme tools voor betere zoekmachine vindbaarheid, eCommerce of het afschermen van bepaalde gedeeltes van je website. De mogelijkheden zijn écht eindeloos!

Ons totaalpakket

WordPress is een krachtig content management systeem (CMS) waar websites op draaien. Het marktaandeel van het WordPress CMS is gigantisch. Namelijk 61% van alle websites draait op WordPress. De voordelen van WordPress zijn de gebruiksvriendelijkheid van de CMS en de oneindige mogelijkheden.

Elke WordPress website die door WPinaday gemaakt wordt is mobiel-vriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines en sluit volledig aan op jouw bedrijf. Dit betekent dat wij altijd kennis maken met jou als klant en wij ons verdiepen in jouw bedrijf. Door met deze aanpak te werken, zorgen wij ervoor dat een website altijd aansluit op jouw onderneming en doelgroep.

Wanneer je website af is, begint het echte werk eigenlijk pas. De website moet namelijk de doelen gaan behalen. Met een proactieve instelling kijken wij naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast vinden wij het prettig om regelmatig contact te hebben over de resultaten en mogelijke nieuwe wensen. Zo blijft je website bij de tijd!

En dat is nog niet alles...

Ingericht op conversie

Wij behalen jouw online doelstellingen door de website te optimaliseren voor conversies.

API koppelingen

Wij koppelen je website aan jouw backoffice of CRM zodat je zo min mogelijk zelf hoeft in te voeren!

Slimme analyses

Wij meten de conversies binnen je website en geven advies over het behalen van meer conversies.

Zorgeloos online

Wij hosten en onderhouden je website op ons Managed Hosting platform. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over updates.

“Een betrokken en professioneel team die met hun kennis en ervaring samen met de klant een product levert waar je trots op mag zijn.”

5/5

Friso Westenbroek, Freeze Photo

“Mijn website is in één woord: geweldig! Gebruiksvriendelijk, modern en overzichtelijk. De samenwerking was ontzettend fijn. ”

5/5

Ancheny Algoe, Studio iLASH

Wij staan in de startblokken.

Jij ook? Top! Maak dan hieronder een afspraak of vraag een offerte aan. Tot snel!

Maak een afspraak

Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak brengen we je wensen en online doelstellingen in kaart.  Dit kan bij ons op kantoor, of bij jou op locatie!

Stuur ons een briefing

Heb je al specifieke plannen en alles helder in beeld? Stuur ons dan je briefing! Doorgaans reageren we binnen 24 uur of maken we een afspraak voor meer informatie.

WordPress website laten maken

Een professionele WordPress website laten maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! WPinaday is gespecialiseerd in het maken van professionele WordPress websites op maat.

WordPress bureau Haarlem

Ons kantoor is gevestigd aan het Spaarne in de oude binnenstad van Haarlem. Parkeren is mogelijk voor de deur, of in parkeergarage de Appelaar. Bezoek is alleen op afspraak. We horen graag van je!

WordPress specialisten

Wij werken met een team van WordPress specialisten die jarenlang ervaring hebben. Dit zorgt er voor dat geen wens te gek is. Als het nog niet bestaat, dan kunnen wij het voor je maken. 

WordPress hosting

Zodra je WordPress website af is, moet deze gehost worden. Wij bieden managed WordPress hosting en onderhoud aan zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken om je website en je kan focussen op je eigen onderneming.

WPinaday®
Spaarne 55-III
2011 CE
Haarlem

WPinaday kantoor

Afspraak maken

Je bent van harte welkom!

Website laten maken

Offerte aanvragen

Brief ons voor een offerte.