Zoekmachine optimalisatie

Wanneer je zoekmachine optimalisatie (SEO) laat verzorgen door WPinaday, kies je voor een betrokken partner die samen met jou je online doelstellingen wilt behalen. Wil je meer verkopen in je webshop? Of meer naamsbekendheid genereren? Wij adviseren, optimaliseren en zorgen ervoor dat je bedrijfswebsite gaat converteren. Vraag nu een offerte aan en ontvang een gratis website scan!


Informatie over zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een nieuwe generatie websites

WPinaday heeft SEO specialisten in huis die dagelijks werken aan  de online vindbaarheid van onze opdrachtgevers. Het is topsport waarbij het draait om meetbare resultaten halen binnen zoekmachines als Google. Waar zijn uw klanten naar op zoek als ze op zoek zijn naar een dienst of specifiek product en online de keuze hebben uit 1001 aanbieders? Hoe bereik je uiteindelijk de juiste doelgroep en wat maakt het verschil? Het gaat enerzijds om de techniek en daarnaast om relevante content. Ben je actief op Social en doe je al mee aan het sociale netwerk van Google? Er zijn ook 1001 regels waaraan een goede SEO zou moeten voldoen. Zoekmachines veranderen haar spelregels continu, wat het noodzakelijk maakt om ontwikkelingen op het gebied van SEO te blijven volgen. Ook concurrenten blijven niet achter. Daarom is het belangrijk om de markt goed in de gaten te houden om posities te blijven verbeteren.

Wij geloven dat iedere ondernemer goed vindbaar moet zijn in zoekmachines als Google. We maken daarom altijd vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en verdiepen ons vervolgens eerst in de branche en maken op basis daarvan een analyse. We kijken naar zoekwoorden, gerelateerd aan diensten, producten, merken en schrijven dan teksten. Dit doen we enerzijds op basis van ghostwriting, ervaren tekstschrijvers die op voorhand diepte interviews doen en de teksten uitwerken naar lekkere regels voor Google. Anderzijds redigeren wij ook bestaande teksten, afhankelijk van de informatie waarover wij op dat moment beschikken. Dit is een onderdeel van de strategie die wij maken.

Laat u vrijblijvend adviseren over onze SEO diensten. Daar gaat altijd een strategische sessie aan vooraf en zal tijdens het SEO proces door ons geanalyseerd en gerapporteerd aan u worden.

Zoekmachine optimalisatie Google
Enkele SEO klanten
WordPress website laten maken

SEO teksten laten schrijven en vertalen van teksten

Een nieuwe generatie websites

Bent u als ondernemer internationaal georiënteerd? Dan kunnen wij een meertalige module binnen de website integreren. Deze module maakt het mogelijk om iedere gewenste taal toe te voegen aan uw WordPress website. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aan om Nederlandstalige teksten door ons te laten vertalen naar (native) Engels. Voor overige vertalingen werken wij samen met diverse vertaalbureaus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!