Festicap.eu

WPinaday heeft een overzichtelijke, vrolijke WooCommerce webshop gerealiseerd voor Festicap.

Projectinformatie

Zodra je de site opent is het eerste wat opvalt de vrolijke kleuren die je beeld overspoelen. Maar dat mag ook wel want het is feest! Festicap produceert doppen voor op plastic flesjes. Hartstikke handig, want op festivals is iets simpels als aan een dopje komen toch een hele taak op zich. Daar wil je je tijd niet aan verdoen.

Festicap heeft een groot aanbod aan doppen waardoor je jouw unieke stijl kan toepassen. Er zijn zelfs doppen waar je een custom tekst op kan laten printen. Verder is de website alleen al leuk om te bekijken. Met de originele captions en kleine details bij elke productomschrijving begint het feest al thuis.

De webshop was in eerste instantie gebouwd met het alles-in-een platform JupiterX Framework op Bootstrap basis. Echter zijn we voor de ultieme flexibiliteit overgestapt op Elementor en Elementor Pro, waarbij we gebruik hebben gemaakt van het Hello lege canvas thema. De Polylang plugin maakt de WooCommerce shop makkelijk uitbreidbaar in meerdere talen zoals Engels en Duits. Tot slot zijn er nog flink wat regels in CSS toegevoegd en dit alles bij elkaar maakt deze website een uniek product.

Kenmerken

“De mensen van WPinaday weten wat ze doen, hebben de juiste connecties, staan voor je klaar en denken met je mee. Top, 5 sterren.”
5/5

Sven van Dam, Festicap

10
Landen
3 %
Conversie ratio
100 +
Bestellingen

Gemeten over een periode van 30 dagen

Wij staan in de startblokken.

Jij ook? Top! Maak dan hieronder een afspraak of vraag een offerte aan. Tot snel!

Maak een afspraak

Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak brengen we je wensen en online doelstellingen in kaart.  Dit kan bij ons op kantoor, of bij jou op locatie!

Stuur ons een briefing

Heb je al specifieke plannen en alles helder in beeld? Stuur ons dan je briefing! Doorgaans reageren we binnen 24 uur of maken we een afspraak voor meer informatie.

WPinaday®
Spaarne 55-III
2011 CE
Haarlem

WPinaday kantoor

Afspraak maken

Je bent van harte welkom!

Website laten maken

Offerte aanvragen

Brief ons voor een offerte.

We bespreken graag je plannen!