WordPress support

Ons team staat dagelijks voor je klaar.

WPinaday staat voor jou klaar, op het moment dat je technische vragen hebt over jouw WordPress website. Ben je een bestaande klant van WPinaday en maak je gebruik van onze WordPress Managed hosting? Dan kun je ons support team op werkdagen bereiken van 09.00 tot 17.00 uur. Om je sneller, maar ook nog beter van dienst te zijn vragen wij om je vraag te e-mailen t.a.v. support@wpinaday.nl.
orangegrid
Gian - support WPinaday
grid

Support voor jou als managed hosting klant

Ons team van WordPress-experts staat klaar om al jouw vragen en verzoeken te behandelen, of het nu gaat om technische problemen, updates, beveiligingskwesties, of gewoon algemene assistentie bij het beheren van jouw website. We zijn slechts een e-mail of telefoontje verwijderd en streven ernaar om je zo snel mogelijk te helpen, zodat je weer kunt focussen op jouw kernactiviteiten.
Gian - support WPinaday

Welke vragen vallen niet binnen support?

Als bestaande managed hosting klant van WPinaday profiteer je van onze grondige kennis van WordPress en WooCommerce, wat betekent dat we niet alleen de hosting voor jou beheren, maar ook zorgen voor de technische aspecten van jouw website. Dit omvat het uitvoeren van regelmatige updates voor WordPress en plugins om ervoor te zorgen dat jouw site altijd veilig en up-to-date is. 

Het aanpassen van content binnen de website of het uitbreiden van de website met nieuwe pagina’s vraat om een nieuwe opdracht. Daarom brengt ons support team na het inventariseren van de support ticket jou op de hoogte over de inschatting van de tijd die nodig is om een support ticket op te lossen.

Heb je regelmatig wensen om jouw website of webshop aan te passen of door te ontwikkelen. Wellicht bied een strippenkaart uitkomst? Daarnaast bieden wij ook continous development als een waardevolle dienst voor jouw organisatie. 

Content aanpassingen

Content aanpassingen, zoals het toevoegen van fotos, wijzigen van teksten en het plaatsen van een video valt niet binnen support. Ook het aanmaken van nieuwe pagina’s zijn werkzaamheden waar wij tijd voor moeten inplannen. Bij WPinaday willen wij altijd de beste service verlenen. Schakelen daarom snel, doen vaak nét even wat meer om er voor te zorgen dat jouw website er goed uitziet. Voor content aanpassingen brengen wij de tijd in rekening. 

Nieuwe functionaliteit toevoegen

Nieuwe technologieën en trends komen met regelmaat op. Je kunt soms ook specifieke wensen hebben om bepaalde functionaliteiten toe te laten voegen. Dit wordt op voorhand onderzocht en daar zal ons support team een tijdinschatting voor geven, met eventueel daarbij de inkoopkosten voor het gebruik van licentie voor het gebruik van een plugin. 

Website optimaliseren voor SEO

Support is bedoeld voor technische vragen met betrekking tot WordPress. Wij kunnen je daarom adviseren in de mogelijkheden voor het optimaliseren van de vindbaarheid voor SEO, maar dit zijn werkzaamheden die los staan van de support overeenkomst. Mocht je behoefte hebben aan een SEO strategie. Neem dan contact met ons op.

Verouderde plugins & framework

Het komt voor dat na jaren de website gebreken kan vertonen door de pagebuilder die niet meer wordt ondersteund of bepaalde plugins die niet meer geupdate kunnen worden, vanwege de plugin developer die stopt met het leveren van support. Het kan zijn dat een plugin dan vervangen moet worden voor een alternatieve plugin of maatwerk functionaliteit, die door ons team geprogrammeerd moet worden. Deze werkzaamheden vallen niet binnen support.

Welke vragen vallen binnen support

Bij WPinaday behandelen we graag alle vragen en verzoeken die binnen onze support vallen. We begrijpen hoe belangrijk het is om jou op de hoogte te houden van de voortgang van jouw supportticket. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, communiceren we bij voorkeur via e-mail, rechtstreeks vanuit ons ticketsysteem.

Of je nu technische problemen ondervindt, zoals laadproblemen met de Elementor pagebuilder of een SSL-certificaat dat vernieuwd moet worden maar vastloopt tijdens het vernieuwingsproces, je kunt altijd direct contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Bij jouw eerste contact met onze supportmedewerkers, zullen we jouw vraag zorgvuldig beoordelen. We zullen ook schriftelijk aangeven of er eventuele kosten zijn, inclusief een planning voor wanneer we de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast zullen we een schatting geven van de benodigde werkuren en eventuele kosten voor licenties en plugins.

Voor al onze gewaardeerde klanten willen we namens het hele team van WPinaday onze oprechte dank uitspreken voor het gebruik van onze Managed Hosting Diensten. We waarderen het vertrouwen dat jullie in ons stellen en we blijven ons uiterste best doen om supporttickets zo snel en zorgvuldig mogelijk op te lossen, zodat jouw online ervaring altijd soepel verloopt.

Website strategie

Onze managed WordPress hosting tarieven

Onze beheerde WordPress-hostingplannen houden je website, webshop of webapplicatie snel, veilig en betrouwbaar.

WordPress hosting en onderhoud

39 Per Maand
 • Inclusief registratie .nl domein
 • Inclusief LetsEncrypt SSL certificaat
 • 2GB SSD dataopslag
 • Technische updates
 • Telefonische support*
Meest gekozen

WooCommerce hosting en onderhoud

59 Per Maand
 • Inclusief registratie .nl domein
 • Inclusief LetsEncrypt SSL certificaat
 • 2GB SSD dataopslag
 • Technische updates
 • Telefonische support*

VPS hosting en onderhoud

99 Per Maand (vanaf)
 • 2 Intel Xeon
 • 4.096 MB
 • 150 GB Intel SSD
 • 5 TB Traffic
 • Telefonische support*
Schaalbaar

Custom pakket

Op aanvraag
 • Elke website is anders. Hosting en onderhoud behoeftes kunnen daarom ook enorm verschillen. Staat jouw pakket er niet tussen? Dan maken wij voor jou graag een pakket op maat!

* Extra WPinaday diensten
Additionele domeinnaam – €4,- per maand
E-mail hosting per adres – €5,- per maand
Additionele werkzaamheden buiten onderhoud – €95,- per uur

Trees for all

WPinaday werkt samen met Trees for All en plant

jaarlijks voor elke website die wij hosten één boom

in Nederland en één boom in Bolivia.

Kies voor voortdurende groei

Als je streeft naar een website die altijd relevant is en blijft voldoen aan de behoeften van je publiek, dan is continuous development de sleutel tot succes. Bij WPinaday helpen we je om je website voortdurend te optimaliseren, aan te passen en te verbeteren voor maximale impact. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe continuous development jouw digitale groeipad kan versterken.