Ons bedrijf

Wij zijn WPinaday. Met de WP van WordPress: hét CMS systeem van nu en morgen. Bouwen wij websites in een dag? Soms. Hangt van jouw wensen af. Maar jij bent er nooit langer dan een dag mee bezig.

Zodat jij je kunt concentreren op je passie: ondernemen.

VochtPro op iPhone
By Lima op iPhone
CULTUUR

Wij eisen van elkaar hetzelfde als van onze websites. Doe wat er van je verwacht wordt. Maak geen beloftes, maar maak het wáár.

Net zoals onze websites, hebben wij allemaal een uniek karakter, ons eigen specialisme en taakomschrijving. Zo weten wij -en vooral: onze opdrachtgevers- precies wat je aan elkaar hebt.

Net als onze websites zijn we soepel in de omgang. Hoewel we soms tegen heilige huisjes schoppen, maken we makkelijk vrienden. Dat maakt werken bij ons net zo leuk als het werken voor onze opdrachtgevers.

Het team van WPinaday
STEL JE VOOR!

Kennismaken is één. Kennis creëren is twee. WPinaday creëert kennis door verbinding van talenten. Een keiharde kern, met een flexibel netwerk van specialisten en disciplines. Oftewel: ons Corps Creatieve Commando’s. Zullen we kennis maken?

Jeroen van Wandelen
Bedacht samen met Stanley WPinaday, omdat ze vinden dat elke ondernemer gevonden moet worden. Letterlijk: vindingrijk ondernemen. Fijn als je dan sneller kunt denken dan het licht. Dat kan Jeroen. Zijn die snelle gedachten allemaal te volgen? Niet eens proberen. Laat je maar verrassen. Bijvoorbeeld hoe snel Jeroen begrijpt wat je bedoelt en jouw wensen omzet in een spot-on briefing naar ons.
Jeroen van Wandelen

Stanley van Heusden
Over vindingrijk gesproken: Stanley is de vondst van de eeuw. Had op de kleuterschool al een 10 voor enen en nullen. En dat is nog maar twintig jaar geleden. Wat weinigen weten: SEO betekende oorspronkelijk Stanley’s Echte Ondernemershulp. Als er ééntje is die SEO echt begrijpt dan is hij het. Maar het belangrijkste: dat hij het voor je kan laten werken.
Stanley van Heusden

Jordan Kreule
De Benjamin van ons team heet Jordan. 52-voudig Medewerker van de Week, en dat alleen al tijdens zijn eerste jaar. Met alles wat hij oplevert, levert hij wat op. Voor ons en onze opdrachtgevers. Hij leeft op bij iedere nieuwe uitdaging. Zijn droom voor de toekomst? “Eigenlijk gewoon wat ik nu doe. Maar dan nog beter.”
Jordan Kreule

Nick van Zoest
Nick van Zoest

Foto volgt
Niels Kimmenaede

Werken bij WPinaday

Wil jij meewerken aan het succes van WPinaday en onze klanten?
Bekijk dan de onderstaande vacatures!

Front-end WordPress en WooCommerce developer

Full-time Solliciteer

Stage Customer Success

Periode in overleg Solliciteer

Stage Online Marketing

Periode in overleg Solliciteer