Wij zijn creatieve doeners

Een nieuwe generatie websites

Over ons

Een nieuwe generatie websites

Het Haarlemse webdesign bureau WPinaday dat in 2015 werd opgericht is het resultaat van een gesprek tussen oprichters Stanley van Heusden en Jeroen van Wandelen. Een gedeelde frustratie over verouderde, ontoegankelijke en ronduit slechte websites was de aanleiding. Een betaalbare, mooie en functionele website voor iedere ondernemer was de conclusie.

Het is in de digitale wereld van vandaag niet langer genoeg een ‘acceptabele’ website te hebben. Je website is jouw digitale bedrijfsidentiteit en moet een onvergetelijke indruk maken. Wij geloven in een balans tussen creativiteit, innovatie en functionaliteit: het moet fris zijn, van jou zijn, maar het moet ook allemaal perfect werken. Gelukkig heeft ons team de creatieve capaciteiten en technische expertise in huis om de meest uiteenlopende en complexe concepten in jouw gewenste stijl te realiseren.

Wij zijn een jong, creatief webdesign bureau dat met een gedreven team van WordPress specialisten en creatives het dialoog met onze opdrachtgevers aangaat: wij denken mee aan het versterken van jouw online strategie en zetten concept om in realiteit. Binnen een jaar voorzagen wij meer dan 150 ondernemers van een scherp geprijsde, moderne WordPress website of webshop op maat. Iets waar wij bij WPinaday heel erg trots op zijn!

Team

Een nieuwe generatie websites
 • Stanley van Heusden
  Stanley van Heusden Oprichter en creative director
 • Jeroen van Wandelen
  Jeroen van Wandelen Oprichter en Account Director
 • Ryan Mead
  Ryan Mead Project Manager
 • Jordan Kreule
  Jordan Kreule Creative
 • Denise
  Denise Creative
 • Sam
  Sam Creative