UX/UI Design

Zorg voor een ultieme gebruikerservaring

Een UX/UI Design is van essentieel belang voor het ontwikkelen van een maatwerk WordPress website, Elementor website, Webapp en WooCommerce webshop. UX/UI design zorgt ervoor dat de website of shop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar tevens intuïtief en gebruiksvriendelijk. Hierdoor kunnen bezoekers moeiteloos navigeren, informatie vinden en acties ondernemen, wat resulteert in verhoogde betrokkenheid en conversies.

UX/UI Designtraject

Bij WPinaday baseren we ons UX/UI design op de ontwikkelde website strategie, inclusief analyse van doelgroep, bedrijfsdoelstellingen, positionering, concurrentie en gebruikersbehoeften.

Gebruikersonderzoek

We leren jouw gebruikers kennen om hun behoeften en gedrag te begrijpen, wat de basis vormt voor een effectief UX/UI design.

Wireframing en Prototyping

We creëren interactieve wireframes en prototypes om de gebruikersstroom en functionaliteit te valideren.

Visueel Ontwerp

Ons ontwerpteam creëert visuele elementen, kleurenpaletten en typografie die jouw merkidentiteit weerspiegelen en de gebruikerservaring verbeteren.

Responsief Webdesign

We hanteren een “Mobile first” benadering om de gebruikerservaring op kleinere schermen te optimaliseren.

Interactie-ontwerp

We focussen op micro-interacties, animaties en overgangen om een meeslepende gebruikerservaring te creëren.

Optimalisatie en testen

Na oplevering analyseren we via A/B tests hoe gebruikers reageren op verschillende designvarianten en verbeteren we het ontwerp op basis van deze data.

Start Jouw Project

Wil je jouw project starten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.