UX/UI

Design 

UX/UI design zorgt voor een ultieme gebruikerservaring

Bij WPinaday realiseren we het cruciale belang van een naadloze, boeiende gebruikerservaring (UX) en een aantrekkelijk visueel ontwerp (UI) voor het succes van jouw WordPress website. Onze UX/UI Design diensten zijn vakkundig ontworpen om jouw bezoekers te betrekken, te fascineren en tot conversie te leiden.

orangegrid
UX/UI Design
grid
UX/UI Design
Webdesign kwekerij
UX/UI Design
Webdesign makelaarskantoor
UX/UI Design
Webdesign makelaarskantoor
UX/UI Design
Webdesign Reisbureau
Vorige slide
Volgende slide

Waarom UX/UI Design? 

Een UX/UI Design is van essentieel belang voor het ontwikkelen van een maatwerk WordPress website, Elementor website, Webapp en WooCommerce webshop. UX/UI design zorgt ervoor dat de website of shop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar tevens intuïtief en gebruiksvriendelijk. Hierdoor kunnen bezoekers moeiteloos navigeren, informatie vinden en acties ondernemen, wat resulteert in verhoogde betrokkenheid en conversies.

UX/UI Design

Onze aanpak 

Bij WPinaday kun je veel verwachten ten aanzien van het UX/UI designtraject. UX/UI design wordt gebaseerd op de website strategie die wij in samenspraak met jou hebben ontwikkeld. Vanuit de grondige analyse van je doelgroep, bedrijfsdoelstellingen, positionering, concurrentie positie en gebruikersbehoeften.

Tijdens de UX/UI designfase creëren onze specialisten interactieve wireframes en prototypes om de gebruikerservaring te modelleren, voordat we ons richten op het verfijnen van het visuele ontwerp.

Gebruikersonderzoek

We leren jouw gebruikers graag kennen, zodat wij hun behoeften en gedrag beter begrijpen om een basis te leggen voor een effectief UX/UI design. Bij beknoptere websites baseren wij ons hoofdzakelijk op de webstandaarden.

Wireframing en Prototyping

We creëren interactieve wireframes en prototypes om de gebruikersstroom en functionaliteit te valideren voordat we overgaan naar het visuele ontwerp.

Visueel Ontwerp

Ons getalenteerde ontwerpteam creëert visuele elementen, kleurenpaletten en typografie die jouw merkidentiteit weerspiegelen en de gebruikerservaring verbeteren. Wij werken met Figma en AdobeXD.

Responsief webdesign

Wij maken gebruik van een “Mobile first” benadering. Daarmee streven onze webdesigners naar verbetering van de gebruikerservaring door de beperkingen van kleinere schermen en de focus te leggen op wat essentieel is.

Interactie-ontwerp

We focussen binnen het webdesign op micro-interacties, animaties en overgangen om een meeslepende gebruikerservaring te creëren. Wanneer je het ontwerp in Figma bekijkt is het net alsof je de website zelf ervaart!

Optimalisaties o.b.v. A/B testen

Na oplevering van de WordPress website kunnen wij door middel van A/B tests analyseren hoe gebruikers reageren op verschillende designvarianten. Met deze waardevolle data kunnen wij de website design technisch verbeteren.

Optimaliseer jouw digitale ervaring 

We blijven betrokken, zelfs na de lancering, om ervoor te zorgen dat het ontwerp blijft presteren op zijn best. Met onze UX/UI Design diensten tillen we jouw WordPress website, webapp of WooCommerce,webshop naar nieuwe hoogten. Creëer een onvergetelijke gebruikerservaring en zet bezoekers om in enthousiaste klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het ontwerpen van op maat gemaakte UX/UI Design-oplossingen.