Diensten

WordPress website laten maken

WordPress website laten maken? Tegenwoordig is het ontzettend belangrijk om een actuele website te hebben voor je bedrijf, maar het is nog belangrijker om een website te hebben die perfect aansluit op jouw bedrijf. Onze WordPress webdesigners en developers hebben ruime ervaring in het maken van WordPress websites!

Vraag een offerte aan

Informatie over WordPress websites

WordPress is een krachtig content management systeem (CMS) waar websites op draaien. Het marktaandeel van het WordPress CMS is gigantisch, meer dan 25% van de top 10 miljoen websites draait op WordPress.

Elke WordPress website die door WPinaday gemaakt wordt is mobiel-vriendelijk, is geoptimaliseerd voor zoekmachines en sluit volledig aan op uw bedrijf. Dit betekent dat wij altijd kennis maken met u als klant en wij ons verdiepen in uw bedrijf.

Met een team van WordPress experts en de online doelstellingen van uw bedrijf in ons achterhoofd, maken wij nieuwe generatie websites. Deze websites zijn toegespitst op uw online doelstellingen en zijn in combinatie met ons hosting en onderhoudspakket altijd klaar voor de toekomst. WordPress website laten maken? Wij zijn u graag van dienst!

WordPress modules

Door onze jarenlange ervaring in het maken van websites kunnen wij elke gewenste module in uw website integreren. Denk hierbij aan webshop modules (WooCommerce) en meertalige modules, maar ook aan elementen als contactformulieren en sliders/carousels of het verwerken en ontvangen van iDeal betalingen. Bij ons kunt u een nieuwe generatie WordPress website laten maken.

Pluspunten van WordPress

Makkelijk in onderhoud
Oneindige mogelijkheden
Populairste CMS
Mobiel vriendelijk
Betrouwbaar
Up-to-date met de AVG wetgeving

Wat biedt WPinaday?

Een complete website anno nu
Hosting met maandelijkse support
Zoekmachine optimalisatie

Bekijk al onze diensten
Binnen 24 uur reactie

Vraag een offerte aan!

Binnen 24 uur een offerte
Telefonische kennismaking
Altijd één revisie ronde
Zorgeloos online

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Veelgestelde vragen en tips over WordPress websites

Hoeveel kost een WordPress website?

De prijzen voor het maken van een WordPress website verschillen enorm per webdesign bureau. Dit heeft vaak te maken met de werkprocessen en het aantal uren dat aan een project besteed wordt. Aangezien geen één website precies hetzelfde is en ook bij het maken van een WordPress website maatwerk en specialisatie komt kijken, is het lastig om een prijs te noemen. Een goed doordachte WordPress website met bijvoorbeeld vijf pagina’s zijn al verkrijgbaar vanaf ongeveer €1000,-, maar een uitgebreide maatwerk oplossing met integraties kan al snel rond de €10.000,- kosten. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik mijn WordPress website ook bij jullie hosten?

Jazeker! WPinaday biedt haar klanten ook razendsnelle WordPress en WooCommerce hosting aan. Wij hebben onze eigen hosting pakketten en kunnen ook hosting op maat aanbieden.

Scoren WordPress websites hoger in Google?

Hoewel WordPress websites goed te optimaliseren zijn voor zoekmachines als Google, is het belangrijk om te weten dat zonder actieve zoekmachine optimalisatie (SEO) je website niet snel bovenaan in Google zal komen. Daarnaast speelt het hebben van goede content en aanwezigheid op social media ook een grote rol.

Hoelang duurt het voordat mijn website af is?

Elke website is verschillend. De tijd die benodigd is voor het realiseren verschilt dan ook enorm. Gemiddeld duurt het realiseren van een normale bedrijfswebsite één tot twee weken, zonder feedback.

Kan WordPress gekoppeld worden aan een ander systeem?

Wij koppelen regelmatig WordPress aan andere systemen via koppelingen of API’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koppeling met RealWorks voor makelaars of Hubspot wanneer je dit als CRM gebruikt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

WordPress website optimaliseren

Je haalt het meeste uit een website die goed presteert in zoekmachines. Dit betekent ook dat je website hier goed geoptimaliseerd voor moet zijn. Denk hierbij niet alleen aan de teksten die je op je website plaatst (on-page SEO), maar ook aan de techniek achter je site. Het is belangrijk om een website te hebben die snel laadt, gebruiksvriendelijk is ingericht en goed werkt op zowel desktop als mobiel.

Beperkt WordPress de mogelijkheden voor mijn website?

Nee. Juist daarom werken wij zo graag met WordPress. Het is mogelijk om elke maatwerk oplossing die je wilt te integreren, maar voor de meeste oplossingen zijn ook al plugins beschikbaar. We kunnen dan ook gerust zeggen dat je je WordPress website zo uitgebreid mogelijk kan maken als je wilt.