iDeal aanvragen? Zo doe je dat!

iDeal aanvragen? In bijna elke Nederlandse webshop kan er betaald worden met iDeal, sinds de introductie van iDeal in 2005 zijn er al meer dan 1 miljard betalingen verwerkt. Maar hoe vraag je iDeal aan voor jouw website? In dit artikel leer je hoe je iDeal kan aanvragen, maar ook andere betaalmethodes zoals onder andere Credit Card, PayPal en SEPA incasso. Zo loop je voortaan geen klanten meer mis omdat je geen passende betaalmethode hebt!

iDeal aanvragen

Je kan iDeal aanvragen via een Payment Service Provider of je bank. Wij adviseren om je iDeal betalingen te laten verwerken via een andere partij dan je bank, dit bespaart vaak veel aangezien de meeste betaalverwerkers geen maandelijkse kosten in rekening brengen en lagere tarieven hanteren. Je betaalt dan per transactie. Een goede, betrouwbare partij, waarbij je je iDeal betalingen kan laten verwerken is Mollie. Naast iDeal kan je bij Mollie ook o.a. credit card, Bancontact en Bitcoins accepteren.

Goedkoop webshop betalingen verwerken

Naast dat Mollie één van de betrouwbaarste partijen is om mee te werken op het gebied van online betalen, zijn zij ook bijna de goedkoopste. De transactiekosten liggen in november 2016 op €0,29 per transactie. Bij ABN Amro ben je met een EASY pakket al €0,60 per transactie kwijt. Daarnaast zijn de tarieven voor andere betaalmethodes ook erg aantrekkelijk bij Mollie. Het fijnste? Je zit nergens aan vast. Geen moeilijke contracten, geen opzegtermijn. Gewoon betalingen ontvangen!

WooCommerce iDeal

Wil je iDeal betalingen ontvangen in je WooCommerce webshop? Dan kan dit gemakkelijk met de Mollie Payments for WooCommerce plugin. Het enige wat je nodig hebt zijn de API keys die je ontvangt zodra je een website profiel toevoegt aan je Mollie account en deze is goedgekeurd. Vervolgens kunnen klanten ook met iDeal en andere betaalmogelijkheden afrekenen.

Heb je hulp nodig bij het opzetten van Mollie in WooCommerce? WPinaday is specialist op het gebied van WordPress en WooCommerce.