API koppeling &
ontwikkeling

API-koppeling laten maken voor WordPress

Het ontwikkelen van een API-koppeling creëert een slimme verbindingen tussen systemen. Met een API-koppeling voor jouw WordPress website kan informatie soepel en volledig geautomatiseerd worden uitgewisseld tussen jouw website en bijvoorbeeld een CRM, Boekhoudprogramma, Voorraad of ERP-systeem. Ons team staat klaar om je hier meer over te vertellen!

orangegrid
API ontwikkeling
grid

Onze API expertise

API’s (Application Programming Interfaces) zijn de bouwstenen van moderne softwareontwikkeling. Ze stellen verschillende systemen in staat om met elkaar te communiceren en gegevens uit te wisselen. WPinaday staat voor je klaar als het aankomt op API ontwikkeling, maar ook bij complexe en ongestructureerde data vraagstukken.

Welk proces wil jij automatiseren?

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van API-ontwikkeling met WPinaday, die een bewezen staat van dienst heeft in diverse sectoren, waaronder makelaardij, zorg, farmacie en de veeleisende automotive industrie. Onze API-koppelingen hebben met succes bijgedragen aan procesautomatisering.

Maatwerk API oplossingen

Met ons ervaren ontwikkelingsteam begrijpen we de uitdagingen van data, API’s en maatwerkoplossingen. WPinaday staat garant voor een vlekkeloze integratie en testfase, en we bieden volledige ondersteuning gedurende het implementatieproces.

Onze Werkwijze

We starten met een grondige analyse van jouw API-koppelingsbehoeften en doelen, waarbij we gezamenlijk de reikwijdte en functies van jouw API definiëren. Ons team maakt gebruik van bestaande API documentatie, of ontwikkelt vervolgens een op maat gemaakte API-oplossing die naadloos aansluit bij jouw bedrijf en workflows.

Voorbeelden van API Projecten

Realworks API – Makelaar website
WPinaday beschikt over uitgebreide expertise in op maat gemaakte API-koppelingen en WordPress-pluginontwikkeling voor diverse sectoren. Voor de makelaardij hebben we bijvoorbeeld een API-koppeling met Realworks ontwikkeld, waardoor woningaanbiedingen van Funda automatisch op de website van makelaars verschijnen.

HEXON – handelsportaal doorlinken voorraad eigen website
In de automotive industrie, specifiek voor handelaren die met HEXON werken, hebben we ruime ervaring in het koppelen van hun websites. Een voorbeeld is de ‘doorlinken eigen voorraad website’-API-koppeling voor WordPress.

Momenteel werken we aan onze eigen softwaremodule voor dealers en handelaren, waarmee ze hun voorraad kunnen beheren en deze automatisch kunnen koppelen aan hun WordPress-website of andere CMS-systemen, evenals externe handelsportalen met HEXON-API-koppelingen.

BIG Register – API Koppeling om te registreren als arts of medisch specialist
Voor de zorg hebben we een API ontwikkeld waarmee artsen en medisch specialisten kunnen inloggen op basis van hun BIG-register nummer.

Exact Online – Diverse boekhoud integraties
Voor webshops bieden wij direct bruikbare oplossingen, zoals koppelingen met Exact Online. Als je een API-koppeling nodig hebt voor een ander boekhoudprogramma, kunnen wij deze ontwikkelen voor verschillende boekhoudprogramma’s, waaronder Exact Online, Snelstart, AFAS of Reeleezee. Onze mogelijkheden voor API-ontwikkeling zijn veelzijdig en bieden real-time gegevensuitwisseling tussen softwareleveranciers en websites.

Vertalingen – vertalingen mogelijk maken op basis van AI
Bij WPinaday verzorgen wij automatische vertaling van jouw WordPress website naar meerdere gewenste talen via de Weglot-vertaalmodule. Dit werkt ook basis van een API-sleutel die je ontvangt bij het afsluiten van een abonnement. Deze oplossing werkt fantastisch en WPinaday brengt geen kosten in rekening voor het integreren van Weglot.

WordPress development

Onze werkwijze

WPinaday onderzoekt op basis van jouw automatiseringsvraagstuk met de grootste zorg de werking van de API aanbieder. Doorgaans is er API documentatie beschikbaar voor ons als ontwikkelaars. In overleg vragen wij deze informatie voor jou als opdrachtgever op of overleggen welke technische benodigdheden wij nodig hebben om aan de slag te gaan. 

Onze API ontwikkeling diensten bieden jou de mogelijkheid om krachtige verbindingen te maken tussen jouw systemen, applicaties en externe services. Dit stelt jouw organisatie in staat om gegevens efficiënter te beheren, workflows te stroomlijnen en nieuwe kansen te benutten die voorheen onbereikbaar leken.

Ons ervaren team van ontwikkelaars hebben beschikken over de technische kennis om de API documentatie te begrijpen en de data om te zetten naar een functionele API koppeling op basis van specifieke behoeften. Wij gaan geen uitdaging uit de weg als het gaat om API ontwikkeling en het ontwikkelen van WordPress plugins.

Onze methodologie

Onze methodologie omvat grondig onderzoek, strategisch ontwerp, robuuste ontwikkeling, grondige testen, naadloze integratie en voortdurende monitoring. Bij WPinaday nemen we geen genoegen met minder dan uitmuntendheid in elk stadium van het API-ontwikkelingsproces.

Bij WPinaday geloven we dat een solide methodologie de sleutel is tot het succesvol ontwikkelen van API’s in verschillende code talen, waaronder PHP, Python, JAVA, Node.JS, C# en GO. Ons toegewijde team van ontwikkelaars hanteert een bewezen aanpak die nauwkeurigheid, schaalbaarheid en naadloze integratie garandeert. Mocht u een specifieke API koppeling nodig hebben in een andere programmeertaal, zoals bijvoorbeeld Ruby. Dan kunnen wij u desgewenst in contact brengen met ontwikkelaars waarmee WPinaday korte lijntjes heeft.

WPinaday - WordPress specialisten

Onze API projecten

Ontdek onze indrukwekkende reeks API-projecten die de kracht van naadloze integratie onthullen. Met diepgaande technische expertise hebben we API-koppelingen gecreëerd die verschillende systemen in staat stellen om te communiceren en gegevens uit te wisselen. Van e-commerce tot boekhouding en meer, onze API-projecten stellen bedrijven in staat om efficiënter te opereren, workflows te stroomlijnen en nieuwe kansen te benutten. Bij WPinaday zijn we gepassioneerd over het transformeren van complexe technologie in bruikbare oplossingen die het bedrijfsleven verbeteren. Ervaar de kracht van onze API-projecten en ontdek hoe naadloze integratie uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Case study 4

Case study 4

Case study 4

Case study 4