Managed WordPress hosting 

WordPress hosting, updates en veiligheid

WPinaday biedt uitstekende Managed WordPress Hosting, wat betekent dat jouw organisatie geen omkijken heeft naar alle technische aspecten die veilige WordPress webhosting met zich meebrengt.

orangegrid
Trees for all
grid

Onze managed hosting service voor WordPress

Onze Managed Hosting service ontzorgt je volledig op het technische vlak van je WordPress website. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor alle noodzakelijke technische updates, zowel voor WordPress als de gebruikte plugins. Als je Managed Hosting aan WPinaday toevertrouwt, hoef je je geen zorgen meer te maken over updates en beveiliging. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het technisch onderhouden van WordPress-websites, met een sterke focus op veiligheid en behoud van optimale prestaties.

Bij WPinaday voorzien we in alle vereisten om ervoor te zorgen dat je website niet alleen razendsnel laadt, maar ook voldoet aan de essentiële technische criteria voor SEO. De laadsnelheid van je website is een belangrijke factor voor Google-ranking. Dankzij onze zorgvuldig geoptimaliseerde hostinginfrastructuur wordt je website snel en efficiënt afgeleverd. Naast snelheid nemen we alle technische details uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op je onderneming.

Vanaf slechts €39,- ex. btw per maand host je je WordPress-website op onze snelle servers, speciaal ingericht voor WordPress en ondersteund door een CDN. Dit betekent niet alleen supersnelle laadtijden, maar ook dat wij alle technische updates voor je WordPress-website of WooCommerce-webshop uitvoeren.

Onze managed hosting service voor WooCommerce

Onze Managed Hosting-service voor WooCommerce neemt je volledig de technische zorgen uit handen als het gaat om jouw WooCommerce webshop. We dragen de verantwoordelijkheid voor de technische updates, zowel voor WordPress, WooCommerce zelf als voor de gebruikte plugins. Vanaf slechts €59,- ex. btw per maand kun je jouw WooCommerce webshop hosten op onze snelle servers. Lees meer informatie over WooCommerce hosting.

Ruben Ooft

Kies Managed Hosting en Onderhoud met WPinaday 

Bij WPinaday begrijpen we dat betrouwbare hosting en technisch onderhoud de sleutel zijn tot een succesvolle online aanwezigheid. Met onze Managed Hosting dienst zorgen we ervoor dat je website veilig, snel en up-to-date blijft, zonder dat jij je er druk over hoeft te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze geoptimaliseerde WordPress hosting en onderhoudsservice jouw digitale groei kunnen versterken.

Veiligheid (SSL)

De online wereld zit vol met potentiële bedreigingen. Regelmatige updates en beveiligingsmaatregelen zijn nodig om je website te beschermen tegen hackers en malware.

Snelle laadtijd

Een trage website kan bezoekers afschrikken en je SEO-rankings negatief beïnvloeden. Onderhoud en optimalisatie zorgen voor snelle laadtijden en een soepele gebruikerservaring.

WordPress updates

Nieuwe WordPress-updates en plug-inversies kunnen de functionaliteit van je website beïnvloeden. Door regelmatig onderhoud zorg je ervoor dat alles soepel blijft werken.

SEO

Zoekmachines hechten veel waarde aan up-to-date en goed onderhouden websites. Een gezonde website met regelmatige inhoudsupdates en technische optimalisaties kan je SEO-prestaties aanzienlijk verbeteren.

Onze managed WordPress hosting tarieven

Onze beheerde WordPress-hostingplannen houden je website, webshop of webapplicatie snel, veilig en betrouwbaar.

WordPress hosting en onderhoud

39 Per Maand
 • Inclusief registratie .nl domein
 • Inclusief LetsEncrypt SSL certificaat
 • Dagelijkse backup
 • Technische updates
 • Wordpress support*
Meest gekozen

WooCommerce hosting en onderhoud

59 Per Maand
 • Inclusief registratie .nl domein
 • Inclusief LetsEncrypt SSL certificaat
 • Dagelijkse backup
 • Technische updates
 • Wordpress support*

VPS hosting en onderhoud

99 Per Maand (vanaf)
 • 2 Intel Xeon
 • 4.096 MB
 • 150 GB Intel SSD
 • 5 TB Traffic
 • Wordpress support*
Schaalbaar

Doorontwikkeling
en strippenkaarten

Op aanvraag
 • Elke website is anders. Hosting en onderhoud behoeftes kunnen daarom ook enorm verschillen. Staat jouw pakket er niet tussen? Dan maken wij voor jou graag een pakket op maat!

* Extra WPinaday diensten
Additionele domeinnaam – €4,- per maand
E-mail hosting per adres – €5,- per maand
Additionele werkzaamheden buiten onderhoud – €95,- per uur

Trees for all

WPinaday werkt samen met Trees for All en plant

jaarlijks voor elke website die wij hosten één boom

in Nederland en één boom in Bolivia.

Onze voetdruk

Voor elke website die wij hosten, planten wij jaarlijks één boom in Nederland en één boom in het buitenland. Wij weten maar al te goed dat een bos niet in één dag is volgroeid. Maar we weten ook dat uitstellen geen optie is en duurzaamheid op de lange termijn vandaag is begonnen.

Daarom heeft WPinaday besloten vanaf 1 januari 2020 een samenwerking aan te gaan met Trees for All. Voor elke website die wij hosten en onderhouden, planten wij jaarlijks één boom in Nederland en één boom in Bolivia.

In samenwerking met Trees for all toont WPinaday haar groene gezicht en toont een sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid. WPinaday laat zien dat de digitale wereld een bijdrage kan leveren aan het voortbestaan van de analoge wereld en hoopt al snel geen bossen te planten, maar hele wouden te realiseren.

Trees for all