Shopify webshop 

Ervaar het gemak van Shopify

Shopify wordt vertrouwd door toonaangevende merken en is een betrouwbare en veilige e-commerceoplossing voor bedrijven van elke omvang. Wanneer je op zoek bent naar een professionele E-commerce partner voor de ontwikkeling van een B2B of B2C webshop met een uitstekende service en nazorg, dan ben je bij WPinaday aan het juiste adres. Wij denken met je mee en kijken samen met jou hoe we binnen het budget een professionele webshop in Shopify kunnen ontwikkelen.

orangegrid
WPinaday WordPress specialisten
grid

Beleef de kracht van Shopify

Shopify’s Omni-Potent POS Systems

Verhoog je verkoop met een speciaal kassasysteem dat je in staat stelt te verkopen waar mensen maar willen kopen. Het is als een kassa die zowel in fysieke winkels als online werkt. Je kunt eenvoudig betalingen accepteren en alles synchroniseren met je online winkel. Met één plek voor al je verkopen kun je dingen gemakkelijk beheren op veel verschillende locaties.

De kracht van E-Commerce

E-commerce gaat over zakendoen online. Het is alsof je een winkel op het internet hebt waar je dingen kunt verkopen en mensen van jou kunnen kopen. E-commerce helpt bedrijven om klanten over de hele wereld te bereiken en op manieren geld te verdienen die voorheen moeilijk waren. E-commerce is als het hebben van een digitale winkel waar je producten kunt tonen, betaald kunt krijgen en dingen naar klanten kunt verzenden.

Waarom shopify voor webshops?

Shopify is het meest schaalbare, veelzijdige en snelstgroeiende e-commerceplatform. Shopify wordt vertrouwd door toonaangevende merken en is een betrouwbare en veilige e-commerce oplossing voor bedrijven van elke omvang. Bij oplevering van de shop krijg krijg je een gratis Shopify cursus, waarin wij alles uitleggen.

Gaivota
E-commerce
Rebranding + Shopify + Online marketing campagne
Oliodiolivo
Di Amsterdam
Design + Fotoshoot + Maatwerk WordPress website
Hans Pieterse
Art
Branding + WordPress development + Hubspot
Bloemen bezorgen
Haarlem
Influencers + social media campaign
Van der werf
Horen
WooCommerce + Continuous development
Cornelissen
Trading
WordPress + Fotografie + Autoline + video content

Kies voor kwaliteit met WPinaday 

Resultaatgericht

We streven ernaar om niet alleen een Shopify webshop te bouwen, maar willen zien dat de webshop ook de gewenste resultaten oplevert. Wij koppelen o.a. Google Analytics 4 om het verkeer te meten.

Ondersteuning

Onze service stopt niet na de lancering. We bieden doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw webshop optimaal blijft presteren. Na oplevering bieden wij ondersteuning voor technische vragen.

Goed voor elkaar

In tegenstelling tot WooCommerce zijn er in Shopify geen technische updates benodigd. Ook de hosting is binnen Shopify inbegrepen. Wij vertellen je graag meer tijdens een eerste verkenning over jouw e-commerce doelstellingen.

Kom langs bij WPinaday 

Het bouwen van een webshop in Shopify die voldoet aan jouw behoeften. Bij WPinaday begrijpen we dat elke ondernemer, groot of klein, behoefte heeft aan een technisch uitstekend functionerende webshop. Daarom bieden we professionele webshops of maat of vanuit een Shopify premium thema, waardoor de realisatiekosten beheersbaar zijn voor startende ondernemers in E-commerce. 

Tegenwoordig implementeren wij binnen uitgebreide webshops met veel producten, geavanceerde zoekfunctie op basis van AI. Heb je meer budget voor jouw project, dan kunnen we samen bespreken wat we binnen dit budget kunnen doen. Denk aan een custom webdesign, maatwerk functionaliteiten of extra pagina’s ontwikkelen om bijvoorbeeld de vindbaarheid van de webshop te verbeteren.