Maatwerk Website laten maken 

Jouw WordPress website op maat gemaakt

Bij WPinaday nemen we graag de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat jouw website op maat ontwikkeld wordt in WordPress en volledig aansluit bij de identiteit- en doelstellingen van jouw bedrijf of stichting.

orangegrid
WordPress development
grid

Waarom kiezen voor maatwerk? 

Wanneer je door WPinaday een maatwerk website in WordPress laat ontwikkelen, dan kies je voor gehele vrijheid en flexibiliteit. WIj kunnen in samenspraak een nieuwe branding en identiteit van jouw bedrijf of merk ontwikkelen, maar ook werken vanuit het brandbook van jouw organisatie. Heb je de UX/UI templates voor jouw opdrachtgever verzorgen, of deze inmiddels ontvangen van jouw ontwerpbureau? Bij WPinaday zorgen we dat het webdesign professioneel, maar ook één op één wordt uitgebouwd in WordPress.

Bij maatwerk webdesign gebruiken we geen standaard sjablonen of templates. Hierdoor krijg je de kans om de perfecte balans te vinden tussen esthetiek, functionaliteit en merkconsistentie. Heb je zelf nog geen idee over de weg die je wilt bewandelen? Schuif dan eens aan en laten we samen de mogelijkheden voor jouw website uiteenzetten. 

Echter, als je op zoek bent naar een snelle en zeer korte projectdoorlooptijd van jouw project, met ongeveer drie weken en een prachtig WordPress-thema dat we binnen deze structuur ontwikkelen, bekijk dan onze optie voor een betaalbare website laten maken. Bij maatwerk websites gaan we doorgaans langere doorlooptijden in, met overzichtelijke taken en activiteiten die zijn vastgelegd in wekelijkse sprints. Afhankelijk hoe uitgebreid de maatwerk website wordt ingericht ben je snel 6 tot 12 weken verder, en soms zelfs langer.

Website strategie

Onze aanpak 

Wanneer je kiest voor een maatwerk website, is dit een weloverwogen keuze voor jouw bedrijf of merk. We gaan diepgaand in op jouw doelstellingen tijdens een uitgebreide inventarisatie, soms verdeeld over meerdere afspraken om een volledig beeld van jouw organisatie te krijgen. Na een strategische sessie gaan we verder met de ontwerpfase van de website, waarin we de structuur bedenken en uitwerken. We creëren een menu-indeling en paginalay-out en ontwikkelen binnen het UX/UI-design de pagina’s voor mobiel, tablet en desktop.

Uniek webdesign

Onze ontwerpers hebben oog voor detail en creëren visueel aantrekkelijke ontwerpen die jouw merkidentiteit tot leven brengen. 

Custom code

Ons team van ontwikkelaars beschikt over diepgaande kennis van programmeertalen en technologieën om geavanceerde functionaliteiten te integreren.

Gebruikerservaring

We zetten gebruikerservaring op de eerste plaats, waardoor jouw website intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor bezoekers.

SEO optimalisatie

Elke maatwerk website die we bouwen, is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent in de zoekresultaten.

Responsive design

Jouw website wordt ontwikkeld met responsive design in gedachten, wat betekent dat deze perfect wordt weergegeven op verschillende apparaten.

Nazorg

Onze betrokkenheid eindigt niet nadat de website is gelanceerd. We bieden Managed WordPress hosting, inclusief technische ondersteuning in de toekomst.

Wat kost een maatwerk website?

De kosten van een maatwerk website kunnen sterk variëren. De prijs wordt beïnvloed door factoren zoals de omvang van jouw website, het aantal pagina’s dat moet worden ontworpen en ontwikkeld, en eventuele specifieke vereisten voor bijzondere functies. 

Door samen te bespreken wat je wensen en eisen zijn, kunnen wij een op maat gemaakt voorstel opstellen met een vastgestelde prijs voor het project! Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent voordat we van start gaan.