Digitale oplossingen

Wij hebben de digitale oplossing

WPinaday is onderdeel van de familie van Atlantis Digital, waar ons merk sinds 2023 onder valt. Vanuit één gezamenlijk kantoor bieden wij een full service aanpak en een breed scala aan digitale oplossingen. 

orangegrid
WPinaday kantoor Haarlem
grid

Onze Digitale expertise

Wij staan iedere dag voor je klaar om jouw organisatie te helpen groeien, automatiseren en de juiste doelgroep te bereiken. Wij helpen je binnen WPinaday graag met: Strategie, UX/UI Design, WordPress, WooCommerce, Shopify, API ontwikkeling, Managed WordPress hosting.  Vanuit Atlantis Digital bieden wij ondersteuning met Software ontwikkeling, ERP integraties, Cyber SecurityGrowth hacking en Hosting op maat. Als opdrachtgever kun je rekenen op fantastische support op alle facetten.

Ons buitengewone team bestaat uit digitale strategen, brand managers, desingners, PHP developers, web-developers, Phyton developers, Java Developers en E-Commerce specialisten, softwareontwikkelaars, online marketeers, content creators, growth hackers en cybersecurity specialisten, met een unieke aanpak binnen OT & IOT Cyber Security for Machine Manufacturing.

Wij bieden digitale oplossingen die de volledige levenscyclus van jouw organisatie bestrijken. De veiligheid waarborgen binnen de organisatie, maar ook de volledige positionering, branding, merkcommunicatie tot aan de technische realisatie van websites en software ontwikkeling op maat

Wij zijn toegewijd aan het helpen van jouw bedrijf om te verbeteren, slimmer te opereren en digitaal uit te blinken. Dit resulteert in groei en versterkt de efficiëntie van jouw organisatie.

Branding & Strategie

Het ontwikkelen van een strategie voor jouw organisatie, betekent nadenken over de identiteit van jouw merk. Vanuit positionering en strategie, werken we aan een brandbook, waarin wij jouw unieke merkidentiteit, kernwaarden en huisstijl vastleggen.

Development

Met ons ervaren ontwikkelingsteam realiseren wij websites, webapplicaties, webshops, API’s en maatwerk software, waarmee wij processen automatiseren. Wij werken Agile en bieden volledige ondersteuning tijdens het implementatieproces.

Online groeien

Bij WPinaday zijn wij ons bewust dat een website een belangrijk instrument is om jouw diensten en producten online te verkopen. Wij realiseren SEO geoptimaliseerde websites en bieden alle Google diensten om te adverteren. Wij zorgen dat alle campagnes wordt gemeten. Wij sturen campagnes bij op basis van data analytics.

Branches

Met ruim 30 jaar ervaring hebben we diepgaande expertise verworven in diverse sectoren, waaronder B2C, B2B, (semi)-overheid en non-profit. We begrijpen de waarde van zowel interne als externe belanghebbenden en realiseren ons dat de klantreis in welke sector dan ook, uniek is en bestaat uit talloze contactmomenten en voortdurende service.

In de volgende sectoren zijn wij extra gespecialiseerd:

Digital agency

Online verkopen

Een goed converterende WooCommerce of Shopify webshop is vandaag van onschatbare waarde voor talloze ondernemingen. Een webshop is niet alleen maar een digitale winkel. Het kan helpen bij de oriëntatie van jouw productassortiment tot after sales van jouw klanten. Een gebruiksvriendelijke, conversie-gerichte en overzichtelijke webshop, desgewenst gekoppeld aan jouw boekhoudsysteem, zoals Exact Online via een API koppeling.

B2B E-commerce

WPinaday beschikt over uitgebreide expertise in webshops en e-commerce platforms die uitsluitend gericht zijn op zakelijke klanten en leveranciers. Of het nu gaat om het verbergen van prijzen voor consumenten, het tonen van prijzen zonder BTW of het bieden van een inlogsysteem voor zakelijke relaties om producten, informatie, tutorials en technische downloads te raadplegen, wij zijn er om aan jouw visie te werken en digitale oplossingen te bieden die jouw e-commerce uitdagingen aanpakken.

Wij ontwikkelen zowel eenvoudige als zeer geavanceerde webshops en e-commerce platforms. Onze focus ligt op het vertalen van jouw digitale propositie naar een uniek verhaal, een technische oplossing die van onschatbare waarde is voor jouw organisatie, en waarbij we altijd de klantbeleving vooropstellen.

Onze websites

Eenvoudig in gebruik, afgestemd op de identiteit van jouw organisatie en moeiteloos te beheren via een CMS. Of je nu op zoek bent naar zakelijke websites, corporate website, vacature website of informatieve website, ontdek de diverse mogelijkheden die we bieden.

API ontwikkeling

Ontdek onze indrukwekkende reeks API-projecten die de kracht van naadloze integratie onthullen. Met diepgaande technische expertise hebben we API-koppelingen gecreëerd die verschillende systemen in staat stellen om te communiceren en gegevens uit te wisselen. Van e-commerce tot boekhouding en meer, onze API-projecten stellen bedrijven in staat om efficiënter te opereren, workflows te stroomlijnen en nieuwe kansen te benutten. Wij zijn gepassioneerd over het transformeren van complexe technologie in bruikbare oplossingen die het bedrijfsleven verbeteren. Ervaar de kracht van onze API-projecten en ontdek hoe naadloze integratie uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.
Digitaal bureau Haarlem