Diensten

WooCommerce webshop laten maken

Ontdek de kracht van ‘s-Werelds grootste eCommerce oplossing: WooCommerce. Gebouwd op het vertrouwde WordPress CMS en mogelijkheid tot uitbreiden met duizenden plugins.

Vraag een offerte aan

Informatie over WooCommerce webshops

WooCommerce is een WordPress webshop / eCommerce plugin. De plugin kan naadloos toegevoegd worden aan jouw nieuwe website. Het is onze meest favoriete en beste oplossing om een webshop op te bouwen. Naast de gebruiksvriendelijke interface, voor zowel jij als webshop eigenaar en je klanten, is een WooCommerce webshop ook uit te breiden met honderden andere modules. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met een team van WordPress experts maken wij WooCommerce webshops in WordPress. Deze websites zijn toegespitst op jouw online doelstellingen en zijn in combinatie met ons hosting en onderhoudspakket altijd klaar voor de toekomst.

WordPress en WooCommerce modules

WordPress en WooCommerce hebben een groot aantal extensies en plugins, veelal gratis en open-source. Daarnaast zijn er duizenden betaalde “premium” add-ons voor scherpe prijzen. De plugins zijn onder andere aanmeldformulieren voor uw nieuwsbrief, SEO (zoekmachine vindbaarheid optimaliseren), invoeren van de BTW en verzendkosten. Een WooCommerce webshop regelt ook al uw betalingen en het factureren, bijvoorbeeld via iDeal. Een webshop hebben is nog nooit zo makkelijk geweest!

Pluspunten van WooCommerce

Makkelijk bij te houden
Intern voorraadbeheer
Populairste eCommerce plugin
Mobiel vriendelijk
Up-to-date met de nieuwe AVG wetgeving

Wat biedt WPinaday

Een complete webshop anno nu
Intergratie met betaalverwerker
Hosting met maandelijkse support
Zoekmachine optimalisatie

Bekijk al onze diensten
Binnen 24 uur reactie

Vraag een offerte aan!

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Telefonische kennismaking
  • Altijd één revisie ronde
  • Zorgeloos online

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.