WPinaday bestaat vier jaar!

Precies 4 jaar geleden, op 1 juli 2015, begon onze eerste werkdag aan de keukentafel die onze hele toekomst zou veranderen. WPinaday, of eigenlijk Factory93, werd gecreëerd. Als je ons in 2014 zou vertellen dat twee buren met totaal verschillende interesses en kwaliteiten het leukste bedrijf van Haarlem konden opzetten hadden we je waarschijnlijk niet geloofd.  Maar wat zijn we ongelofelijk blij dat het toch uitgekomen is. In dit blogartikel gaan we de nostalgische gevoelens flink prikkelen door alle leuke herinneringen uit de oude doos te halen.

Van keukentafel naar kantoor

De keukentafel tijd was niet van lange duur want WPinaday liep al gauw storm. Het aantal werkende handen ging van vier, naar zes en het duurde niet lang tot daar nog meer bij handen bij kwamen. Daarom gingen we op zoek naar een kantoor. Al snel kregen we een uitstekend kantoor op de best bereikbare locatie van Haarlem aangeboden: boven het station.

 

Zelf gebouwd

Ons budget reikte nog niet zo ver dat we kantoor meubilair konden kopen. Hierdoor besloten we alle essentials als bijvoorbeeld bureaus zelf in elkaar te klussen. Een aantal dagen en verhuisdozen later konden we dan eindelijk beginnen in het nieuwe kantoor.  De verandering was even wennen, maar we hadden ook enorm veel zin in deze nieuwe start.

 

Van stagiair naar langst werkende werknemer

Op 11 april 2016 leerde we Jordan kennen. Hij is bij ons begonnen als stagiair, maar is nu onmisbaar binnen ons team. Doordat hij al drie jaar in dienst is bij ons heeft hij de titel ‘’langst werkende medewerker’’ verdient. Jordan is eigenlijk het alles-in-één pakket van WPinaday en zonder hem waren we niet waar we nu stonden.

 

Haarlems Dagblad

Op 2 juli 2016 stonden we in het Haarlems Dagblad met ons verhaal. Dit zorgde voor een grotere naamsbekendheid in Haarlem en omstreken waardoor de website aanvragen begonnen op te stapelen. WPinaday groeide steeds meer en we waren nu de eerste echte grote stappen aan het zetten.

 

Spaarne 55

Helaas werd het kantoorpand bij het station al vlot nadat we waren ingetrokken gesloten omdat er plaats gemaakt moest worden voor een hotel. Gelukkig vonden we in oktober 2016 een vettere locatie: Spaarne 55. De iconische locatie waar we nu nog steeds zitten en ook voorlopig niet weg willen. Dit is waar het WPinaday zoals we dat vandaag de dag kennen is ontstaan.

.

Toekomst

Wat vooral opvalt als je over de tijdlijn scrolt van ons verleden is het vele verhuizen en verbouwen. Dat komt omdat we bij WPinaday denken dat het altijd beter kan. Wat wij voor ogen hebben voor de toekomst? Nog beter worden! We zijn op dit moment druk bezig met nieuwe projecten, ons kantoor herinrichten en ons netwerk & bereik uitbreiden. Maar dat, dat zie je wel in een volgende tijdlijn!

 


Wil jij nou ook je eigen website? Neem dan contact met ons op!