Website maken voor Branches

Wij begrijpen de branche waarin je werkt.

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we diepgaande expertise verworven in branchespecifieke websites voor ondernemingen met internationale ambities, een industrieel proces, groothandels, automotive, bouw en infra, farmaceutische sector, makelaardij, horeca, ANBI-stichtingen, zakelijke dienstverlening, logistiek en supply chain, Retail en de maakindustrie.

orangegrid
API ontwikkeling
grid

Website met Realworks API voor makelaars

In de afgelopen jaren heeft WPinaday verschillende websites ontwikkeld voor Makelaarskantoren. De websites van jaren geleden werkte met de XML koppeling van Realworks. Tegenwoordig bieden zij een API die ervoor zorgt dat het aanbod woningen realtime vanuit Realworks worden doorgeschoten via de API naar de website. Heb je een makelaarskantoor en ben je op zoek naar een webbureau voor de ontwikkeling van en nieuwe website met Realworks API koppeling. Wij zorgen voor een naadloze integratie en realiseren de website op maat.

HEXON / Automotive

WPinaday is gespecialiseerd in het opzetten van de ‘Doorlinken Eigen Voorraad Website’-koppeling met HEXON. Wij werken tevens samen met Autoline en AutoTelex, voor jouw handelsonderneming met naadloze Hexon-integratie.

HORECA / Hotels

Bij ons team experts ontwikkelen we websites voor hotels, B&B’s en verhuurbedrijven. We horen graag jouw wensen en bieden volledige ondersteuning bij het maken van een website met geïntegreerd boekingssysteem.

Pharma & zorg

Bij WPinaday begrijpen we het belang van een website in de farmaceutische sector, waar strikte regels gelden. We werken nauw samen met SCORE voor design en contentcreatie die aan de sectornormen voldoet.

In de volgende sectoren zijn wij extra gespecialiseerd:

Digital agency

Website laten maken voor een ANBI Stichting

WPinaday hecht veel waarde aan samenwerkingen met stichtingen vanwege de unieke projecten die ze vaak initiëren, ondersteund door een inspirerend verhaal. Stichtingen dragen bij aan het helpen van mensen en dienen vaak een maatschappelijk belang. Hierdoor voelen wij ons sterk verbonden en zijn we gedreven om met dezelfde passie websites te creëren die naadloos aansluiten op de communicatiedoelstellingen van de stichting. Wanneer je een website wil laten maken voor jouw ANBI Stichting, biedt WPinaday uitstekende service, waarbij we ondersteunen bij verschillende aspecten, zoals het jaarlijks uploaden van de jaarrekening en het Jaarverslag, maar ook het integreren van donatie mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld Whydonate of Geef.nl. Alles is bespreekbaar in overleg.

Groothandel webshop laten maken

WPinaday heeft uitgebreide expertise in het ontwikkelen van webshops en e-commerce platforms in WooCommerce en Shopify, die specifiek zijn gericht op groothandels, zakelijke klanten en leveranciers. Of het nu gaat om het verbergen van prijzen voor consumenten, het tonen van prijzen zonder BTW, of het bieden van een inlogsysteem voor zakelijke relaties zodat zij producten, informatie, tutorials en technische downloads kunnen raadplegen, wij staan klaar om aan jouw visie te werken en digitale oplossingen te bieden die jouw e-commerce uitdagingen aanpakken.

Wij ontwikkelen zowel eenvoudige als zeer geavanceerde webshops en e-commerce platforms. Onze focus ligt op het vertalen van jouw digitale propositie naar een uniek verhaal en een technische oplossing die van onschatbare waarde is voor jouw organisatie. Bij al onze projecten staat de klantbeleving altijd voorop.

HORECA website laten maken

In de dynamische wereld van de horeca is een sterke online aanwezigheid van cruciaal belang. Een goed ontworpen horeca website is niet alleen het visitekaartje van je restaurant, café, hotel of cateringbedrijf, maar ook een krachtig marketinginstrument dat je kan helpen bij het aantrekken van klanten en het vergroten van je omzet. Bij WPinaday begrijpen we de unieke behoeften van de horeca en bieden we uitgebreide expertise in het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor deze branche. Daarnaast verzorgen ook de hosting en kun je rekenen op uitstekende support.

Of je nu op zoek bent naar een zakelijke website voor je cateringbedrijf, een corporate website voor je hotelketen, een vacature website voor het werven van personeel, of gewoon een informatieve website om je gasten op de hoogte te houden van het laatste nieuws, bij WPinaday bieden we diverse mogelijkheden. We passen de website aan jouw specifieke behoeften aan.

Een website voor Nederlandse bedrijven met Internationale ambities laten maken

 

In een wereld die steeds meer verbonden is, is het van essentieel belang voor Nederlandse bedrijven om hun internationale ambities waar te maken. Een krachtige en professionele website is een van de belangrijkste hulpmiddelen om wereldwijd zichtbaar te zijn en potentiële klanten te bereiken, ongeacht waar ze zich bevinden. 

Bij WPinaday begrijpen we de behoeften van Nederlandse bedrijven met internationale ambities en bieden we een op maat gemaak webdesign en web-development oplossingen om deze doelen te verwezenlijken.

Digitaal bureau Haarlem