Zoekmachine optimalisatie

Wanneer je zoekmachine optimalisatie (SEO) laat verzorgen door WPinaday, kies je voor een betrokken partner die samen met jou je online doelstellingen wilt behalen. Wil je meer verkopen in je webshop of meer naamsbekendheid genereren? Wij adviseren, optimaliseren en zorgen ervoor dat je bedrijfswebsite gaat converteren. Vraag nu een offerte aan en ontvang een gratis website scan!

Zoekmachine optimalisatie voor WordPress

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een methode die ingezet wordt om websites hoger te laten scoren binnen de organische resultaten van Google. Door een combinatie van verschillende technieken en optimalisaties wordt de vindbaarheid van pagina’s op jouw website verhoogd. Daarbij is de kans op een goede positionering binnen de zoekresultaten aanzienlijk hoger. Zo ben jij beter zichtbaar voor potentiële klanten.

De organische resultaten zijn de niet betaalde resultaten van Google en staan onder de betaalde resultaten. (Google AdWords advertenties) Dit is een gebruikelijke manier voor internetgebruikers om in contact te komen met nieuwe bedrijven, diensten en/of producten.

Gratis SEO rapportage

Ben je nieuwsgierig geworden naar de status van jouw website? Vraag dan een gratis SEO rapportage t.w.v. €80,- aan via het onderstaand formulier. In de SEO rapportage checken wij hoe je website nu geoptimaliseerd is voor zoekmachines en laten we zien wat er verbeterd kan worden. Binnen 24 uur ontvang je van ons een e-mail met de rapportage en als je het fijn vindt kunnen wij de resultaten ook telefonisch met je doorspreken!

Vraag een gratis SEO scan aan!

Het belang van zoekmachine optimalisatie

Door aanwezig te zijn in Google en hoog te scoren binnen de organische resultaten van de zoekmachine vergroot je je online zichtbaarheid en vindbaarheid. Uit een onderzoek van MOZ blijkt dat meer dan 40% van alle mensen die en zoekopdracht uitvoeren op één van de eerste resultaten in de zoekmachine klikt. Wanneer jouw bedrijf op de gewenste zoekwoorden hier niet aanwezig is, loop je dus potentiële klanten mis.

WordPress zoekmachine optimalisatie door WPinaday

WPinaday heeft SEO specialisten in huis die dagelijks werken aan de online vindbaarheid van onze opdrachtgevers. Het is topsport waarbij het draait om meetbare resultaten halen binnen zoekmachines als Google. Waar zijn jouw klanten naar op zoek als ze behoefte hebben aan een specifieke dienst of product en online de keuze hebben uit 1001 aanbieders? Hoe bereik je uiteindelijk de juiste doelgroep en wat maakt het verschil? Het gaat enerzijds om de techniek en daarnaast om relevante content. Ben je actief op social, blog je en doe je al mee aan het sociale netwerk van Google?

Er zijn ook 1001 regels waaraan een goede SEO zou moeten voldoen. Zoekmachines veranderen haar spelregels continu. Wat het hierdoor noodzakelijk maakt om ontwikkelingen op het gebied van SEO te blijven volgen. Ook concurrenten blijven niet achter. Daarom is het belangrijk om de markt goed in de gaten te houden om posities te blijven verbeteren.

Onze services

Wij geloven dat iedere ondernemer goed vindbaar moet zijn in zoekmachines als Google. We maken daarom altijd vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en verdiepen ons vervolgens eerst in de branche. Daarna maken we op basis daarvan een SEO analyse. We kijken naar zoekwoorden gerelateerd aan diensten, producten en merken en schrijven op basis daarvan teksten. Daarvoor werken we samen met ervaren copywriters die op voorhand diepte interviews doen om deze teksten daarna uit te werken tot lekkere regels voor jouw doelgroep en natuurlijk Google. Anderzijds redigeren wij ook bestaande teksten, afhankelijk van de informatie waarover wij op dat moment beschikken.

Daarnaast optimaliseren wij ook het technische aspect van zoekmachine optimalisatie. Hierbij kan je denken aan het sneller maken van je website, afbeeldingen comprimeren, caching instellen en het doorvoeren van software updates.

Zelf inzicht in je zoekmachine optimalisatie campagne

Natuurlijk wil je zelf in kunnen zien wat het resultaat is van de zoekmachine optimalisatie. Daarom gebruikt WPinaday geavanceerde software die de rankings dagelijks controleert en kansen herkent. Onze opdrachtgevers die het echter fijn vinden om realtime mee te kijken, krijgen toegang tot dit systeem. Daarnaast kan je de resultaten ook terugvinden in de rapporten van Google Analytics.

Binnen 24 uur in je inbox

Ontvang een gratis SEO scan

  • Binnen 24 uur een SEO scan
  • Telefonische toelichting
  • Vrijblijvend advies

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. WPinaday mag daarnaast contact met jou opnemen over onze diensten.

Artikelen over zoekmachine optimalisatie